نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران

دیدار دبیران شوراهای امنیت ملی ایران و روسیه در ژوهانسبورگ

دبیران شوراهای امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه طی دیداری در حاشیه نشست بریکس در آفریقای جنوبی، درباره همکاری‌های تهران-مسکو در زمینه‌های مختلف امنیتی رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که «نیکلای پاتروشف» دبیر این شورا با «علی‌اکبر احمدیان» دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرد.

 

طبق این بیانیه، در جریان دیدار پاتروشف با احمدیان که در حاشیه نشست گروه «بریکس» در ژوهانسبورگ،‌ پایتخت آفریقای جنوبی، انجام شد؛ دو طرف درباره مبارزه با تروریسم و مقابله با انقلاب‌های رنگی گفتگو کردند.

 

نشست نمایندگان ارشد امور امنیتی کشورهای عضو گروه بریکس و کشورهای دوست این سازمان امنیتی-اقتصادی منطقه‌ای هم‌اکنون در ژوهانسبورگ در حال برگزاری است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است: «در اولین نشست پس از انتصاب احمدیان به سمت جدید، موضوعاتی مانند تداوم گفتگوی منظم بین شوراهای امنیت ملی دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ گفتگوهایی که امکان هماهنگی همکاری‌های روسیه و ایران در طیف وسیعی از مسائل امنیتی بین‌المللی و منطقه‌ای و همچنین مبارزه با تروریسم، مقابله با انقلاب‌های رنگی و همچنین گسترش روابط تجاری و اقتصادی را فراهم می‌آورد».

 

پیش از این نیز احمدیان در دیدار با با «وانگ یی» دبیر کمیسیون سیاست خارجی حزب کمونیست چین با اشاره به واقعیات نوین نظام بین‌الملل، ضرورت شناسایی سازوکارهای تحقق منافع مشترک کشورهای همسو را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: با این دیدگاه به دنبال بسط همکاری با چین در ترتیبات چندجانبه منطقه‌ای و بین‌المللی هستیم.

 

وانگ نیز ضمن حمایت از عضویت ایران در گروه بریکس، تاکید کرد: «ایران شریک استراتژیک چین است و چین از تمامیت ارضی و حقوق مشروع ایران دفاع می‌کند».

 

امروز همچنین دستیار ویژه رئیس جمهور برزیل در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی، ایران را شریک قابل اعتمادی برای گسترش مناسبات اقتصادی در غرب آسیا خواند و آمادگی برزیل برای توسعه همکاری‌ها در بخش‌های مختلف را اعلام کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار